October 31 Hi Comm-Meeting: ChatGPT en tekst (Dutch)

October 31, 2023
| 14:00
- 17:30

Save the date voor de Hi Comm-Meeting op 31 oktober bij NL Space Campus in Noordwijk, met een interessante workshop over ChatGPT en tekst. Deze kwartaalbijeenkomsten zijn voor communicatieadviseurs, communitymanagers, programma- en eventmanagersen social media-adviseurs van de verschillende hotspots, fieldlabs, samenwerkingsverbanden of andere relevante hightech communities in de regio Zuid-Holland.

 

Wat is de Hi Comm-Meeting?

Een van de actielijnen in de ActieAgenda Technologische industrie is gericht op meer samenwerking binnen Zuid-Holland. Als overkoepelende netwerkorganisatie in de maak- en hightechindustrie in Zuid-Holland, wil Hi Delta zorgen voor meer verbinding tussen de verschillende hotspots, fieldlabs, samenwerkingsverbanden en andere relevante communities in de regio. Een van de manieren om dit te doen is het faciliteren van de aansluiting tussen de communicatieadviseurs, communitymanagers, programma- en eventmanagers en/of social media-adviseurs bij deze organisaties. Want door elkaar te leren kennen en actief te informeren, krijgen we allemaal meer zichtbaarheid! Om dit te bereiken organiseert Hi Delta vier keer per jaar een bijeenkomst: de Hi Comm-Meeting.

Programma 

13.45 – 14.00 uur            Inloop

14.00 – 14.30 uur            Welkom + korte introductie + terugblik kick-off

14.30 – 16.30 uur           Workshop Chat GPT & tekst

16.30 – 17.00 uur            Rondleiding

17.00 – 17.30 uur            Netwerkborrel

Deze Hi Comm-meeting is op 31 oktober van 14:00-17:30 uur bij NL Space Campus, op de locatie van het  Space Business Innovation Centre,  Kapteynstraat 1 in Noordwijk.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Ook stopt er vlakbij een bus vanuit Leiden Centrum.

Register here

Please register for this event by clicking the link below.

In association with

Share